cookies-varning

måndag 21 november 2011

Thwack!

Jag har målat lite i helgen så här kommer lite bilder. Tyvärr blev majoriteten av bilderna suddiga, så ni får bara ett litet smakprov. Figurerna är gamla Wargames Foundry.

Ambjörn, Styrbjörn och Plyschbjörn...

...visar sig från sin bästa sida.

Figurerna är sprayade med Army Painter Leather Brown, därefter har jag målat det som inte ska vara läder med enkla färger utan skuggning, och washat dem med Army Painter Strong Tone dip. Det blev lite mycket dip på en del figurer tyvärr.


Alla åtta bågskyttar samlade på en rad.
Tillsammans utgör bågskyttarna en enhet till Saga, värd en poäng. Då de rekommenderar att man spelar med 4 poäng i början är jag alltså en fjärdedel på vägen till mitt vikingaband. För Oden!

7 kommentarer:

 1. Fan, då måste ju jag börja fundera på vad jag vill bygga för SAGA-armé snart jag också.

  SvaraRadera
 2. jag och barnen provspelade Song of Blades and Heroes i helgen, med bara två gubbar per sida för att få lite känsla för reglerna. Fördelen är att man behöver 5-10 gubbar per sida bara, så du hade haft ditt warband klart :-)
  /J

  SvaraRadera
 3. Jag har spelat lite Song of Blades, och jag tycker det är ett riktigt trevligt, enkelt men klurigt system! Och skalbart, jag och min kompis Henrix spelade en zombieinvasion av en by vid ett tillfälle. ^^ 20-30 zombies och en zombie lord mot 8-10 soldater.

  De moderna versionerna som finns till det fungerar också utmärkt.

  SvaraRadera
 4. Som sagt, jag testar gärna Song of blades and heroes. Jag har ju automatiskt tillräckligt med diverse fantasy-figurer till det.

  Men jag är ju faktiskt en tredjedel klar med mina vikingar eftersom jag ska ha bärsärkar också, och de kostar ett poäng för fyra stycken.

  SvaraRadera
 5. Vi kanske ska satsa på en Blades-dag innan jul, det kräver ju inga förberedelser eller byggande eftersom vi redan har allt vi behöver?
  Sen vinterkrig i januari?

  SvaraRadera
 6. Hej Laffe

  Snygga bågskyttar !

  Var ju ett tag sedan du postade detta så du kanske har fått tag på en SAGA regelbok och upptäkt att bågskyttar för vikingar räknas som Levy och är 12 figurer för 1 poäng... så jag hoppas du har 4 till...

  Provade att spela med mina levy bågskyttar för första gången förra veckan, det gick så där...

  allt om den händelsen finns i en AAR på min blog.

  Ska bli spännan de och se fortsättningen på dina vikingar.

  MVH Dalauppror

  SvaraRadera
 7. Hej! Nej, jag har tyvärr inte köpt en regelbok än, så tack för informationen. Som tur var har jag fler bågskyttar, jag får måla några till.

  SvaraRadera

Wayland games

Wayland Games