cookies-varning

onsdag 13 april 2011

Det här var ju öken...

Jorå, nytt projekt. Eller tja, jo, man kan kalla det en korsning mellan två andra projekt, men det är nog nytt.

För flera år sedan gjorde jag en styrka britter till Afrika, ca 1940-1941, i 20mm. Jag har också microarmour i skala 1:285 för västfronten 1944-45 och lite till östfronten också. Också mitt Vietnam-projekt i samma skala som knappt startat. Än. Så man kan kanske säga att britter till Afrika 1940 i micro inte egentligen är ett nytt projekt, utan bara en logisk förlängning av de andra. Okej då, det är väl nytt...

Figgelurerna kom i måndags, jag satt och pillade med dem igår och kunde inte låta bli att måla två testobjekt:Sen ska det byggas terräng också. Det är så klurigt så att jag har beställt 300 små palmer från Hong Kong, de är tänkta att användas både till Vietnam och till öknen. Jag har faktiskt en plan med mina inköp, ibland i alla fall.

4 kommentarer:

 1. En ny armé i samma skala räknas aldrig som ett nytt projekt, det är en förgrening av ett befintligt projek.

  SvaraRadera
 2. Aj då. Då är mitt nya projekt packeterat och på väg till min brevlåda. Mina tappra italienare kommer att göra processen kort med dina britter.
  om dukan lämna Matildan hemma förstås...

  SvaraRadera
 3. Jocke, du får träna dina barn i att identifiera Matilda-vagnar så att de kan smyga in och gömma dessa i en låda medan vi dricker kaffe.

  SvaraRadera
 4. "Göm alla stridsvagnar som INTE brinner..."

  ;-)

  SvaraRadera

Wayland games

Wayland Games