cookies-varning

måndag 15 november 2010

Besvikelse!

Besvikelse i kubik!

För det första så fick jag min ändalykt smiskad rejält igår. Min motståndare (Hej Stefan!) som enligt egen utsago är en taktisk klant lyckades kullkasta mina planer genom att plantera en drop-pod mitt i min bas, och halva min armé tillbringade större delen av slaget med att bombardera en enda Space Marine-squad med allt de hade. Detta gjorde att jag inte han ta några av mina mål, medan Stefan mycket elegant plockade två stycken (samtidigt som han på något sätt också hann mördelisera den andra halvan av min armé). Det kanske inte är så mycket besvikelse över att jag förlorade som besvikelse över att jag inte höll mig till min plan och avancerade mot målet, utan fick panik som en liten flicka när det plötsligt dök upp trupper bakom mig.

Men den största besvikelsen kom med posten idag. När jag såg över mina trupper och satte samman styrkan till gårdagens slag så kunde jag inte låta bli att beställa lite smått och gott från Forgeworld. Förutom en ultratuff kommissarie och diverse konverteringsmateriel beställde jag också ett Heavy Weapon-team till Death Korps of Krieg.


Paketet kom idag -- naturligtvis -- hade det kommit i fredags hade jag ansträngt mig för att limma ihop teamet och stoppat in det i armén på något sätt. Nu ser Death Korps of Krieg inte helt ut som Steel Legion, men jag tänkte använda dem till veteranerna jag bygger av Wargames Factorys Shock troopers ändå, och jag beställde också lite armar och vapen som jag tänkte sätta på veteranerna för att variera dem lite. Vitsen är just att de inte ska se så uniforma ut som resten av armén, vi pratar om veteraner som samlat på sig extra utrustning och kanske "tappat bort" en del uniformspersedlar till förmån för andra bättre saker de "hittat" på vägen.

Glad som en hemmafru på väg till Tupperware-party skuttade jag (rättare sagt haltade jag) ut till brevlådan och slet upp kartongen med mina bara tänder (skar upp tejpen med en kniv) och tömde ut (lade försiktigt fram) innehållet på vardagsrumsbordet. Här är vad jag fann:


Do a body count. D.v.s, räkna kropparna. Ja just det, det är bara en. Besvikelse!!! Alltså fortsätter jag med mina sentineler idag.

3 kommentarer:

 1. Kommer de att skicka en till eller har de failat på något sätt?

  SvaraRadera
 2. Är det fel på derras bild eller på paketet? ForgeWorld bruka vara rätt hyggliga och fixa om det blir fel i sändnignen.

  SvaraRadera
 3. Det är fel på paketet, eftersom jag fått två par armar och utrustning för två figurer, men bara en kropp. Jag har mailat dem, men inte fått svar.

  Förmodligen får jag en ny, bara lite frustrerande att behöva vänta.

  SvaraRadera

Wayland games

Wayland Games